Algemeen

SJK organiseerd al 38 jaar lang onafgebroken jeugdwerkkampen voor de basisschooljeugd in Kunrade/Voerendaal. SJK verschilt hierin van andere jeugdwerken, daar SJK een week lang op kamp gaat ergens in Limburg / Noord-Brabant. Gedurende deze week verblijven we in een kampgebouw ergens in Nederland en organiseren we een groot aantal activiteiten voor de deelnemers. Hierbij kunt u denken aan o.a. sportdag, wandeling, zwemdag, pretparkbezoek, dropping, spellendagen etc. Daarnaast worden de deelnemers elke dag voorzien van een ontbijt, lunch, diner en is er gedurende de dag voldoende drinken en fruit aanwezig.

Datum Jeugdwerkkamp 2013: 27 Juli t/m 2 Augustus

Locatie Jeugdwerkkamp 2013: “De Boshoek” in Weert

Prijs: €135 o.v.

 

SJK-Crew

Het jeugdwerkkamp wordt georganiseerd en begeleid door onze enthousiaste leiders van de SJK-Crew. Deze leiders zijn allemaal geboren en getogen in Voerendaal en deze leidinggroep bestaat inmiddels uit een grote vaste kern, aangevuld met een aantal jongere en nieuwe gezichten. Daarnaast zijn bijna alle leiders van de SJK-Crew vroeger zelf meegeweest met SJK. Op deze manier hopen wij een stukje herkenning en vertrouwen te creeëren bij zowel de kinderen als ook bij ouders/verzorgers. Nieuwe leiding wordt dan ook zorgvuldig uitgekozen door de bestaande groep, zodat er altijd een soort van chemie blijft ontstaan in onze SJK-Crew. Dat een groot deel van onze leiders al meerdere jaren met groot plezier meegaan, bewijst dat deze formule werkt.

 

Informatie

Veel ouders uit Voerendaal zijn al bekend met SJK, maar omdat we de afgelopen jaren steeds blijven groeien, komen er elk jaar weer nieuwe gezinnen in aanraking met SJK. Wilt u graag wat meer informatie, dan kunt u gerust contact opnemen met Jor Robroek (06-41385300) of Maud Schwarz (06-42208663). Dit kan natuurlijk ook via de mail: info@sjkkunder.nl. Mocht u het prettig vinden, dan kunnen wij ook een afspraak maken om even langs te komen. Zo heeft u direct een gezicht bij coördinatieteam van het jeugdkamp. Bij veel belangstelling voor informatie, kunnen wij ervoor kiezen om een informatieavond te organiseren.

 

Foto-avond

Gedurende het jeugdwerkkamp worden er gemiddeld 800 foto's genomen. Deze foto's worden gepubliceerd op onze website (zie homepage). Tijdens de terugkomavond kunt u samen met uw kind(eren) genieten van (een deel van) de foto's van het afgelopen kamp. Zo bent u toch nog een klein beetje aanwezig geweest en kunnen uw kinderen nogmaals genieten van hun afgelopen kamp. Aan het einde van de foto-avond worden de foto-cd's aan de kinderen uitgereikt. Zo hebben alle deelnemers nogmaals een aandenken aan hun tijd met SJK.

 

"SJK: Maakt je vakantie pas echt compleet"